Hvelvet

Hvelvet er en komplett kulturscene midt i Bryne, det aller helligste i Kulturbanken. En sterk arena for konserter, show, forestillinger og events. Linker til billetter finner du i arrangementskalenderen under.

Hvelvet presenterer de mest aktuelle artistene, og serverer virkelig de råeste konsertopplevelsene. Men Hvelvet er også en arena for unge og lokale. Scenen er hjemmebanen til kulturfabrikkene i Kulturbanken og har som mål å vise mangfold, tilby kvalitet og servere noe for enhver smak.

Du kan også leie venuen for egne arrangement.

Konserter og Arrangementer

28. januar

Halva Priset

Dørene åpner 18.30 | Konsertstart 20.00 18 år | Alle rettigheter Vokalist og låtskriver, Petter Bjørklund Kristiansen, valgte å legge «Katastrofe» på hylla. Etter noen hundre millioner streams, førsteplass på Spotify og utsolgte konserter i både Norge og Sverige så var det slutt. Savnet etter samfunnshus, konsert-scener langt inn i…

11. februar

Sigvart Dagsland

Dørene åpner klokken 18.30, og konserten starter klokken 20.00. Vi har satt 18 års grense, men det er mulig med verge. Alle rettigheter i baren. Velkommen til en konsertopplevelse med Sigvart Dagsland. En unik begivenhet, og et møte med en artist som behersker publikumsrommet til fulle. En fantastisk gave til morsdagen eller Valentinen din.

30. april

Tommy Fredvang – NY DATO

Velkommen inn i Hvelvet og til en herlig kveld med Tommy Fredvang. Dørene åpner kl 18.30 og konserten starter kl 20.00. Billetter finner du på kulturbankenbryne.ticketco.events. Vi har alle rettigheter.