Hvelvet

Hvelvet er en komplett kulturscene midt i Bryne, det aller helligste i Kulturbanken. En sterk arena for konserter, show, forestillinger og events. Linker til billetter finner du i arrangementskalenderen under.

Hvelvet presenterer de mest aktuelle artistene, og serverer virkelig de råeste konsertopplevelsene. Men Hvelvet er også en arena for unge og lokale. Scenen er hjemmebanen til kulturfabrikkene i Kulturbanken og har som mål å vise mangfold, tilby kvalitet og servere noe for enhver smak.

Du kan også leie venuen for egne arrangement.

Konserter og Arrangementer

23. oktober

Kriminell Kunst spiller Rage Against The Machine

En kveld i energisk selskap med Kriminell Kunst som i beste vis spiller en energisk fortolkning av Rage Against The Machines største hits. Etter flere utsolgte konserter i Stavanger er de klar for en fest i Hvelvet 23.oktober. Dørene åpner kl18.30 | Konsertstart kl20.00 18år | alle rettigheter Billetter finne…

6. november

Rossmann – foajèkonsert

Dørene åpner kl 18.30 og konsertstart er kl 20.00. 18 års grense og alle rettigheter i baren. Rossman er for tiden plateaktuell med albumet «Akkurat Passe Ødelagt» som fikk en stor markering på 2x utsolgt John Dee i Oslo tidligere i høst.

25. november

Stand-Up med Rune Bjerga

Selveste Rune Bjerga inntar Hvelvet vårt 25.november. En time med endeløs latter og god stemning. Dørene åpner kl 18.30 og showstart er 20.00. Arrangementet har 18 års grense og baren har alle rettigheter.

26. november

Frog Leap Live

Velkommen til en rå opplevelse! Baren åpner kl19.30 og konserten starter kl21.00. Det er 18 års grense. www.frogleapstudios.com