Musikkfabrikken

Musikkfabrikken skal inneholde en rekke kurs og opplærings tilbud, samtidig som det skal være et sted hvor det er lett å jamme, øve, skape konserter og finne andre som også vil spille musikk. Musikkfabrikken skal være for barn, unge og voksne og vil derfor ha tilbud som er av svært ulik karater. Noe passer kun for voksne, noe kun for barn, mens noe er spesielt rettet mot unge musikkglade mennesker.

Vi har etter kort tids jakt ansatt en sterk avdelingsleder til musikkfabrikken vår. Jakob Gusevik Wredstrøm har viktig og riktig erfaring fra musikk industrien, både innenfor music management, lyd, produksjon, marketing og som utøvende musiker. En ressurs for oss og alle våre brukere. Hans hovedoppgave er å bygge opp og drive «Hvelvet» som er Kulturbankens kronjuvel og scene.

Har du lyst å være en del av et musikkmiljø som dette? Ta kontakt via epost, og si gjerne noe om behov, drømmer og ønsker slik at vi kan skreddersy musikkfabrikken. post@kulturbankenbryne.no

Generell informasjon

Musikkfabrikken

Vi følger FHI sine retningslinjer, og alle deltagere får informasjon om smittervernstiltak ved oppstart.

Priser for høsten:

 • Ta kontakt for å få pris på øvingsrom
 • SmåSpor barnekor: 790,- (11 uker)
 • En til en – vokal : 3495,- (12 uker)
 • Mini&Musikk: 50,- per gang
 • Kursrekker med egen timeplan :
  8 kvelder à 75min 2240,- Se mer info om hvert kurs under «Semesterplan» →

Faktura sendes til oppgitt epostadresse. Faktura betales i sin helhet etter to ganger. Melder man seg av før det kommer det et gebyr på 200kr.

For best mulig informasjonsflyt er det ønskelig at brukere følger oss på facebook/Instagram @kulturbankenbryne

Trykk på knappen under for å komme til arrangementskalender og infoside for Hvelvet.

Hvelvet 

Semesterplan

Musikkfabrikken

 • Oppstart Uke 34
 • Høstferie Uke 41
 • Oppkjøring til forestillinger Uke 49
 • Forestillinger for alle kursene Uke 50
 • Mini&Musikk åpner i September
 • En til en vokal-kurs har timer mandager eller onsdager

Tirsdag 17.15: SmåSpor barnekor (45min) 4-9 år (+/-)

Søndager i partallsuker 10.00: Mini&Musikk 1-3 år (45min)

Påmelding til Mini&Musikk fra mandagen før hver samling til 982 66 406. Bekreftet plass VIPPSer 50kr til 666443. Bindende påmelding, refunderes ikke. Gjeldene FHI anbefalinger blir følges.

En til en kurs – vokal: Mandager eller Onsdager  (30min). Instruktør er Sigrid Undheim Lygren

Kursrekker med egen timeplan:
8 kvelder à 75min | Timeplan lages i samspill med kursdeltagere nærmere oppstart.

Produser og spill inn
Studioopplæring med Espen Eidem fra Komet lydstudio Stavanger. Kurset underviser i studiotenknikk, og vil ha fokus på hvordan man spiller inn og produserer band. Espen er en av Stavangers mest brukte produsenter, og har vært involvert i alt fra små prosjekter til noen av landets største navn.
Innspillingsmuligheter.
Målgruppe: ungdom og voksne

Produce & record beats og rap
Moi Sultan lærer deg å lage egne beats og hvordan spille inn rap over beat. Moi Sultan er én av Stavangers beste hip-hop produsenter. Han har arbeidet med navn som Prolly Nahh, Dutty Dior og Jonahh.
Innspillingsmuligheter.
Målgruppe: ungdom og voksne

Låtskriving og perfomance
Hege Bjerk vil gjennom dette kurset lære deg hvordan du kan skrive din egen sang fra bunn, og til slutt hvordan man opptrer med sangen. Hege er artist og låtskriver, og har gitt ut to albumer. Hun er lokal vare, og blant annet kjent fra MGP og The Voice. Kurset deles inn i aldersgrupper.
12-15år | 16-19år | voksne

Påmeldingskjema til barnekoret og eventuelle andre kurs, produksjoner finner du på denne siden. Vil du booke øvingstid, ta en drøs om hva musikkfabrikken kan være for deg, eller komme med forslag  så sender du en epost til post@kulturbankenbryne.no

Trykk på link under for å komme til «Hvelvet» infoside

Hvelvet